KPSS'ye Girecek Tüm Adaylara Başarılar Diliyoruz

Ortaöğretim (lise) ve önlisans düzeyinden adayların katılacağı 2008 yılı KPSS sınavı 21 Eylül'de yapılacak. Sınava 2 milyona yakın adayın katılacağı belirtiliyor. ÖSYM sınav güvenliğini sağlamak amacıyla bu yıl iki ayrı oturum yapmaktadır. Sınav, ortaöğretim düzeyinde girecek adaylar için saat 9.30'da, ön lisans düzeyinde girecek adaylar için ise 14.30'da başlayacak. Sınavın süresi 150 dakika olacak. Memurlar.net olarak tüm adaylara başarılar diliyoruz.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Eylül 2008 11:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KPSS'ye Girecek Tüm Adaylara Başarılar Diliyoruz

Önlisans ve lise mezunları için yapılacak olan KPSS iki yılda bir yapılmaktadır. Bir sonraki sınav 2010 yılı Eylül ayında yapılacaktır. O tarihe kadar artık sadece 21 Eylül 2008 tarihinde yapılan sınav sonuçları geçerli olacaktır.

Diğer taraftan Devletteki bir çok pozisyona girişlerde kullanılan sınav puan türü KPSS'dir. 4/B, memur, işçi gibi tüm kamu personeli alımlarında KPSS kullanılmaktadır. Bu nedenle uzun bir süredir binlerce aday bu sınava hazırlanmaktadır.

Pazar günü memurlar.net forum bölümünün Lise ve Önlisans kategorileri, bilgi paylaşımı amacıyla ziyaretçilerimiz tarafından yoğun bir şekilde ziyaret edilecektir.

Forum bölümünün, oluşacak aşırı ziyaretçiyi kaldırması amacıyla, tüm memurlar.net ekibi olarak Pazar günü çalışıyoruz olacağız.

Bir kez daha sınava girecek tüm adaylara başarılar diliyoruz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber