Tarım Bakanlığı Unvan Değişikliği Sınavı Açıyor

Memurlar.net forumu "Teknik Hizmetler Sınıfı" kategorisinde, 2007 yılı başından bu yana en çok gündeme alınması istenilen konu, Tarım Bakanlığının unvan değişikliği sınavı açması isteği yönündeki taleplerdir. Bu konuda önemli bir dönemeç daha açılmıştır. Memur-Sen'e bağlı Toç Bir Sen'den yapılan açıklamada, üç kez Bakanlık makamına sunulan talebin uygun görüldüğü ve Bakanlığın unvan değişikliği sınavı açılması için merkez teşkilatı birimlerine yazı gönderdiği belirtildi. Devamı için başlığa tıklayınız.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Eylül 2008 21:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından merkez teşkilatı birimlerine yazılan yazı şu şekildedir:

T.C.
TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI
Personel Genel Müdürlüğü

....DAİRESİ BAŞKANLIĞINA

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümlerine göre Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak görev yapmakta iken en az orta öğretim düzeyinde mesleki veya teknik eğitim sonucu ihraz edilen unvanlara ilişkin görevlere atanmalarını teminen, ihtiyaç duyulan ve boş bulunan ekli listede belirtilken (ek-1) kadro unvan ve branşları için Unvan Değişikliği Sınavı açılması düşünülmektedir.

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde Unvan Değişikliği Sınav Kurulu asil ve yedek üyelerinin belirlenebilmesi için biriminizden Sınav Komisyonunda görev alabilecek personelin adı, yoyadı, unvanı ile sınav açılması düşünülen bıranşların dışında sınav açılmasını gerekli gördüğünüz unvanların da 16.09.2008 tarihi mesai saati bitimine kadar acele Genel Müdürlüğümüze gönderilmesi hususunda;

Bilgilerinizi ve gereğini arz ederim.

Nizamettin EKİNCİ
Genel Müdürü

EKİ- Lise (1 adet- 1 sayfa)

DAĞITIM:
Merkez Teşkilatı Birimlerine

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber