Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Yetkilileri... Yaptığınız Ayıptır

Koca bir bakanlık düşünün, KPSS ile değilde (sanırız istediği elemanları alamadığı için), sadece sözlü sınavla sözleşmeli personel alımı yapmaya çalışıyor. Üstelik konuya ilişkin olarak hiç bir gazetede ilan yayınlanmıyor. Son başvuru tarihi 15 Aralık olan sözleşmeli personel alım ilanı, Bakanlığın sitesinde bile 12 Aralık tarihinde yayımlanıyr. Bayındırlık Bakanlığı yetkililerine özellikle de Bakan Sayın Zeki Ergezen'e tek bir şey söylemek istiyoruz... Yaptığınız ayıptır. Torpile kapı araladığınız bu işleme muhatap gençlerin hepsi bu ülkenin evladır. Lütfen eski iktidarların kirli alışkanlıklarını sürdürmeyiniz. Ve lütfen bundan sonra hakkını yediğiniz gençlerin karşısına hak ve adalet kavramları ile çıkmayınız.

Haber Giriş : 14 Aralık 2004 00:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Memurlar.net günlük 7 gazete takip etmektedir. 657 sayılı kanuna göre memur alım ilanlarının en şçok satan üç gazeteden birinde yayınlanmaması gerekmektedir. Sözleşmeli personel için böyle bir şart olmadığından sanıyoruzki, Bakanlık bu tür bir ilan yayımlama yoluna gitmemiştir.

Ayrıca söz konusu ilan Resmi Gazetede de yayımlanmadığı gibi Bayındırlık ve İskan Bakanlığının sitesinde ancak 12.12.2004 tarihinde yayımlanmıştır.

İlanı görmek için tıklayın.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber