Avea'nın Halkla İlişkiler Birimi Dahi Yok!!!

Avea'nın hizmet verememesine ilişkin bir haftada üç haber yayımladık. Ancak artık Devlet kurumlarının dahi olumsuz haberler hakkında açıklama yapma zorunluluğu hissetikleri bir dönemde bir özel şirket olan Avea, tüketicilerine karşı, bilgilendirme dahi yapmamaktadır. Türkiye'nin önde gelen GSM operatörlerinden birisi olan Avea, günlerdir tam sayfa ilanlarla gazetelerde kendini savunan bir 'bal' şirketi kadar duyarlı davranmamakta ve hakkındaki şikayetleri duymamazlıktan gelmektedir. Devamı için başlığa tıklayın.

Haber Giriş : 16 Mayıs 2005 00:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Haberi Gönder yoluyla yazan: Dursun07

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı geçtiğimiz günlerde "sahte bal"cılar kategorisinde bir dizi şirketin ismini kamuoyuna duyurdu. Ancak, Bakanlığın yayınladığı listede yer alan Besice adlı şirketler gerekli düzeltmeleri bir ay önce yaptıklarını, Tarım ve Köyişleri Bakanlığının firmalarına "sahte balcılar" listesinde olmadıklarını ifade eden resmi bir yazı verdiğini belirterek, günlerdir gazetelerde tam sayfa savunma yayımlamaktadır.

Bir bal şirketi ile bir GSM operatörünün cirosuu sanırız kıyas bile kabul etmez.

Ama, bir Avea üyesi olarak da GSM operatörümün "sahte bal"cı olduğu öne sürülen bir şirket kadar duyarlı olmasını beklerdim.

Benim GMS operatörüm olan Avea neden hiçbir açıklama yapmıyor? "Şu, şu tedbirleri alıyoruz" demiyor. Bizleri yolunacak kaz olarak mı görüyor. Bu uyursamzlık nedenirdir?

Bu şirketin hiç mi Halkla İlişkiler birimi yoktur? Bu şirket Türkiye'nin en büyük sitelerinden birisi olan memurlar.net'te yayımlanan haberlere tepki vermiyorsa, ben bu şirketime nasıl güveneceğim?

Binlerce kez söylendi. Yine söylüyorum...

Avea çekmiyor... Çekse ses gitmiyor. Ses gitse karşıdan ses gelmiyor. Ses'teki problem çözülse 10-15 saniyede kapanıyor. Bazen hatlar karışıyor. Benim telefonum başkasına bağlanıyor... Başkasınınki bana. Araya başkaları giriyor. Bazen dakikalarca sessizlik oluşuyor. Kapatsan "Şebeke meşgul" diyecek... Bu nedenle kapatamıyorsunda...

Şimdi bazı arkadaşlar "çok konuşmayın diyor"... Ne demek çok konuşmayın!!! Avea bu şekilde yeni abone kazandı. Avaea bu şekilde reklam yapmasaydı, GSM operatörümü değiştirir miydim?

Burada bir problem varsa, verdiği sözlerini yerine getirmeyen Avea'da değil midir?

Avea tüketicilerine karşı biraz daha saygılı olmaya davet ediyorum. Biz bunu hakediyoruz...

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber