Vekilin oğlunun nezaretinde polise büyük saygısızlık

Dün bir gazete yer alan haber tüm polis camiasını rencide etmiştir. Hatay Dörtyol'da gücünü babasının unvanından alan bir çocuk, polisleri tehdit etmiş ve tehdit ettikleri de aynen gerçekleşmiştir. Polisler olağan şüpheli olarak sıraya dizilmiş, vekil oğlu önünde bir komiser yardımcısının apoletleri sökülmüş ve memurumla böyle konuşamazsın diyen komiser yardımcısı sınır ilçesine sürülmüştür. Bu görüntülere sebep olan tüm makamlar hakkında mutlaka gereken işlemler yapılmalıdır.

* '8 numaralı' polis Murat Emer: Vatan hainine bile bu reva görülmez
* Milletvekilinin oğlu: Dayak yediğimi kimse görmek istemiyor
* Milletvekili Türkoğlu: Danışmanım uyarmasına rağmen, polisler oğlumu darp ettti

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 28 Temmuz 2012 02:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

29.06.2012 günü saat 17.40 sıralarında Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Polis Memuru Alper Atilla ile Emniyet Lokalinde işçi olarak çalışan Ömer Uzun arasında tartışma çıkmıştır. Daha sonra Ömer Uzun yardımcı olması için Ak Parti Hatay Milletvekili Bayram Türkoğlu'nun oğlu İstemi Kağan Türkoğlu emniyete gelerek tartışmaya katılmış ve iddilara göre durumu gören komiser yardımcısı ?Sen benim memurumla bu şekilde konuşamazsın? uyarısında bulunmuştur. Bu uyarı sonrasında tehditler yapılmıştır.

Daha sonra, Ömer Uuzun şikayetçi olmuş ancak şikayet sırasında kimlik tespiti yapmak için polisler sıraya dizilmiştir. Burada en kötü nokta, polisler sıraya dizilirken Ak Partili vekilin oğlu ve danışmanının da adli makamda bulunmasıdır.

Sonrasında polis memurları sürülmüştür.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber