'İşte OMÜ'deki atamalar' başlıklı haber hakkında tekzip

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 29 Eylül 2005 15:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

'İşte OMÜ'deki atamalar' başlıklı ve www.asistanlar.net sitesi kaynaklı haberimize OMÜ Güzel Sanatlar eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sevgi Koyuncu'dan bir tekzip metni gönderilmiştir. Tekzip metni gönderildiği şekliyle aşağıda yayımlanmaktadır.


Memur.net'in günlük yayın akışında "OMÜ de Neler Oluyor " başlıklı yazısında Kadrolaşma iddiasını desteklemek amacıyla söz konusu edilen kişiler arasında benim de adımın geçtiği görülmüştür.

"Prof .Dr .Mehmet KOYUNCU, eski rektör yardımcısı, eşi Prof. Dr. Sevgi KOYUNCU, Eğitim Fakültesi Resim-1 ş Eğitimi Bölümünde Profesör olarak görünmektedir,

12.12.1984'le Ondokuz Mayıs Üniversitesinde uzman olarak göreve başladım. 1988'de Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Anasanat Dalında yüksek lisansımı tamamladım. 1992'de Fırat Üniversitesinde Sanatla Yeterliğimi tamamladım. 1992-1993 İngiltere / Nottinghamda alan çalışması yaptım. 1993'tc- Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde göreve başladım. 1996 yılında doçent oldum. 2003'te Profesör unvanım aldım. Güzel Sanatlar Eğilimi Bölümünde tek profesör olduğum için yasal olarak Dölüm Başkanı ve Anabilim Dalı Başkanı görevine getirildim

Aralık 2004 itibariyle idari görevlerden kendi isteğimle ayrıldım. Halen söz konusu bölümde öğretim üyesi olarak çalışmaktayım.

Buradan da görüldüğü gibi yazınızda ima edilen eş dost destekli kadro sahibi değilim. Akademik ortamın gerçeklerinden uzak, hakkımda kulak dolgunluğu bir bilgiyle kaleme alınan bu ayrıntının hiçbir dayanağı olmadığı ortadadır.

Yıllar süren çabalar sonucu, bugün gelmiş olduğum nokta memurlar.net'le hiçe sayılmakta ve bu durumu şahsıma yönelmiş dayanaksız bir saldırı olarak görmekteyim.


Prof. Sevgi KOYUNCU Ondokuz Mayıs Üniversitesi

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber