Yeni haftada havalar nasıl olacak / Haritalı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 10 Kasım 2014 09:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yeni haftada havalar nasıl olacak / Haritalı

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin batı kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Kuzey ve Kıyı Ege, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Bilecik çevreleri ile Antalya'nın batı kıyılarının hafif yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte Marmara'nın doğusu, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'da yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Hava sıcaklığında önemli bir değişikliğin olmayacağı, ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güney ve doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

SİS, BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte Marmara'nın doğusu, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'da yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar, vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber