Küfür ve hakaretler tutanaklara böyle geçti

AK Parti İstanbul milletvekili Bülent Turan, mecliste devam eden İç Güvenlik Paketi görüşmelerinin tutanaklarını twitterdan paylaştı. Tutanaklarda muhalefet milletvekillerinin Meclis başkanvekilleri Ayşenur Bahçekapılı ve Sadık Yakut'a ağza alınmayacak küfür ve hakaretlerde bulunduğu ortaya çıktı. Lütfü Türkkan adlı bir milletvekili bayan başkanvekiline "sen git bar yönet, Meclis sana büyük geldi" dedi

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 25 Şubat 2015 14:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Küfür ve hakaretler tutanaklara böyle geçti

TBMM'de görüşmeleri devam eden İç Güvenlik Paketi genel kurulda tansiyonu iyice yükseltti.

Muhalefet partilerinin 'tasarıyı görüştürmeme taktikleri' sürerken kürsü işgali ve kavgalar yerini küfür ve hakaretlere bıraktı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan, Meclis Genel Kurulu'nda önceki gün ve dünkü görüşmelerde CHP-MHP ve HDP'li muhalefet partisi milletvekillerinin Meclis Başkanvekilleri Ayşenur Bahçekapılı, Sadık Yakut ve AK Parti milletvekillerine yönelik ağza alınmayacak hakaret, küfür ve kötü benzetmelerini yayınladı.

Turan'ın paylaştığı meclis tutanaklarında aralarında kadınların da bulunduğu milletvekillerinin söylediği sözler arasında öne çıkan bazı sözler şunlar:

"Ayı, Domuz herif, dangalak, pis herif, otlan biraz, yüzü de ruhu da çirkin kadın, eşkıya, terbiyesiz ahlaksız kadın, diktatör, darbeciler, sahtekarlar, haham, faşist, Esed'i geçtiniz, kes sesini terbiyesiz ahlaksız adam, pişmiş kelle, münafık, katil, yalancı, lan"

İşte o sözler:

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber