MEB'den, öğretmenlerin yaz tatili özür durumuna bağlı yer değiştirmeleri için açıklama

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 25 Temmuz 2007 14:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MEB Personel Genel Müdürlüğünce, Yaz tatili III. ve IV. grup özür durumuna bağlı yer değiştirmelere başvurulara ilişkin açıklama aşağıda yer almaktadır.

YAZ TATİLİ
III. ve IV. GRUP ÖZÜR DURUMUNA BAĞLI YER DEĞİŞTİRMELERE İLİŞKİN
AÇIKLAMA

Bilindiği gibi, öğretmenlerin özür durumuna bağlı yer değiştirmelerine ilişkin III. grup başvuruların; 01-31 Ağustos 2007 tarihleri arasında alınacağı ve yer değiştirme suretiyle atama işlemlerinin de aynı gün (31 Ağustos 2007 Cuma) sonuçlandırılacağı, özür durumları nedeniyle yaz tatili sonuna kadar iller arası yer değiştirme isteğinde bulunacak öğretmenlerimizin, Yönetmelikte belirtilen esaslara uygun özür durumları dikkate alınarak mağdur edilmeyecekleri 04/07/2007 tarihli açıklamamızda belirtilmişti.

Ancak, hâlen sürdürülmekte olan eğitim-öğretime yeni açılan eğitim kurumlarına il içi yer değiştirme başvuruları, sözleşmeli öğretmenlerin iller arası özür durumu ve 3'üncü hizmet bölgesi kapsamındaki illere isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları ile Fen, Sosyal Bilimler, Spor ve Anadolu türü liselere sınav sonucu başarılı olanlardan alınan başvuru işlemleri ve yapılacak atamalar sonuçlandırıldıktan sonra öğretmen ihtiyacının oluşacağı eğitim kurumları belirlenecektir.

Bu çalışmalar çerçevesinde;
1- III. grup başvuruların 06-15 Ağustos 2007 tarihleri arasında alınması,
2- III. grup yer değiştirme suretiyle atama işlemlerinin 17 Ağustos 2007 Cuma günü yapılarak aynı gün sonuçların duyurulması,
3- IV. grup başvuruların 22-31 Ağustos 2007 tarihleri arasında alınması,
4- IV. grup yer değiştirme suretiyle atama işlemlerinin 31 Ağustos 2007 Cuma günü yapılarak aynı gün sonuçların duyurulması kararlaştırılmıştır.
Olabilecek her türlü gelişme ile yer değiştirme suretiyle atama sonuçlarının Bakanlığımızın http://personel.meb.gov.tr adresinden takip edilmesi gerekmektedir.

İlgililere ve görevlilere duyurulur.
25 Temmuz 2007
Personel Genel Müdürlüğü

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber