Anasayfa

TBMM, yarın özel gündemle toplanacak

Haber Giriş : 2008-04-22T11:54, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

- TBMM Genel Kurulu yarın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla özel gündemle toplanacak.

TBMM'deki kutlamalar, Atatürk Anıtı'na çelenk konulması ve saygı duruşunda bulunulmasıyla başlayacak. Daha sonra TBMM Başkanı Köksal Toptan, Mecliste kutlamaları kabul edecek.

TBMM Genel Kurulu, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle saat 14.00'de özel gündemle toplanacak. Meclis Başkanı Toptan'ın açış konuşmasının ardından, TBMM'de grubu bulunan ve temsil edilen siyasi partiler adına konuşmalar yapılacak.

Bu çerçevede, AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DTP Grup Başkanı Ahmet Türk, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ÖDP Genel Başkanı Ufuk Uras ile DSP adına Balıkesir Milletvekili Hüseyin Pazarcı konuşacak.

Anadolu Ajansı