Anasayfa

Erkek arkadaşını bıçaklayan liseli kız tutuklandı

Haber Giriş : 2008-05-10T15:50, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Saadet KEFAL/ESKİŞEHİR, (DHA)

ESKİŞEHİR'de, kendisinden ayrılmak isteyen 18 yaşındaki erkek arkadaşı Ahmet Demir'i 3 yerinden bıçaklayarak yaralayan lise son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki A.O. tutuklandı. Cezaevine gönderilen A.O. ifadesinde, “Ahmet bana tokat atınca onu bıçakladım” dedi.

Gökmeydana Mahallesi Mustafa Coşkun Sokak'ta dün saat 10.00 sıralarında meydana gelen olayda, Atatürk Lisesi son sınıf öğrencisi A.O. tartıştığı Turgut Reis Endüstri Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi erkek arkadaşı Ahmet Demir'i kalbinin altından, belinden ve karın boşluğundan bıçakla yaralamıştı. Kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Demir'in tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Olayın ardından gözaltına alınan A.O. sevkedildiği adliyede, dün akşam saatlerinde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. A.O. ifadesinde, Ahmet Demir ile 3 ay önce ayrıldıklarını söyledi. Olay günü konuşmak için Ahmet Demir'in evine gittiğini anlatan A.O., “Ahmet'e kendisini sevdiğimi ayrılsak da arkadaş kalmayı önerdim. Ahmet ise bana ailesinin beni istemediğini söyledi. Birlikte apartmandan indik. Apartman önünde Ahmet bana başkası ile çıktığını söyledi. Ben de ona ‘Ben evlenirim sen de kına yakarsın' dedim ve yanından uzaklaşmak istedim. O sırada Ahmet ‘Gitme konuşalım' dedi ve ardından da bana tokat attı. Bunun üzerine ben de çantamdan çıkardığım bıçakla onu bıçakladım” dedi.

Hürriyet