Anasayfa

Gaziantep'te 4 ilçede bazı okullarda eğitime 1 gün ara verildi

Gaziantep Valiliği, olumsuz hava koşulları nedeniyle Şahinbey, Şehitkamil, Nizip ve Yavuzeli ilçelerindeki bazı okullarda yarın eğitime ara verildiğini açıkladı.

Haber Giriş : 2026-05-03T21:27, Son Güncelleme 2026-05-03T21:28

Gaziantep'te öğleden sonra sağanak etkili oldu. Cadde ve sokaklarda oluşan su birikintileri nedeniyle araçlar ilerlemekte güçlük çekti.

Yayalar duraklara sığınarak yağmurdan korunmaya çalıştı. Bazı bölgelerde şiddetli rüzgar ve fırtına nedeniyle binaların çatısı uçtu.

Gaziantep Valiliği, olumsuz hava koşulları nedeniyle Şahinbey, Şehitkamil, Nizip ve Yavuzeli ilçelerinde bulunan 39 okul hafif hasar(çatı uçması, cam kırılması vb.) meydana geldiğini açıkladı.

Valilikten yapılan açıklamada, bu ilçelerde bulunan bazı okullarda yarın eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildi.

Okulların isimleri, valiliğin sosyal medya hesabından paylaşılırken, listede adı bulunmayan okullarda eğitim öğretime devam edileceği duyuruldu.

Kaymakamlıklarım aldıkları ek tedbirlerin sosyal medya hesaplarından ayrıca duyurulacağı belirtildi.

Memurlar.Net