Anasayfa

Yağmur dinlemediler, milli takım için meydana koştular

Sivas Belediyesi tarafından, A Milli Futbol Takımı'nın Avustralya ile oynadığı 2026 FIFA Dünya Kupası ilk maçı Sivas'ta tarihi Buruciye Medresesi önünde kurulan dev ekranda vatandaşlarla birlikte izliyor.

Haber Giriş : 2026-06-14T08:18, Son Güncelleme 2026-06-14T09:16

Sivas'ta etkili olan yoğun yağış ve soğuk havaya rağmen vatandaşlar milli heyecana ortak olmak için alana akın etti. Sabah saat 07.00'de gerçekleştirilen organizasyona çok sayıda vatandaş katıldı. Ellerinde şemsiyelerle maçı takip eden futbolseverler, yağmura rağmen dev ekranın önünden ayrılmadı.

Sivas Belediyesi tarafından vatandaşlara yağmurluk dağıtılırken, çeşitli ikramlarda da bulunuldu. Çeyrek asır sonra yeniden yaşanan Dünya Kupası heyecanı, Sivaslıların milli takıma olan ilgisini bir kez daha gözler önüne serdi.

Erken saatlere rağmen bazı vatandaşların ellerinde Türk bayraklarıyla ve milli takım formalarıyla alana gelmesi dikkat çekti. Büyük heyecanın yaşandığı organizasyonda vatandaşlar, milli takıma tezahüratlarla destek verdi. Sivaslılar, yağmura ve soğuk havaya aldırış etmeden A Milli Takım'a destek vermek için tek yürek oldu.

"İçlik giyip geldik"

Maçı izlemeye gelen vatandaşlar, soğuk ve yağışlı hava nedeniyle içlik giyerek alana geldiklerini söylediler. Vatandaşlar milli takıma Dünya Kupası maçlarında başarılar dilediler.

İhlas Haber Ajansı