Anasayfa

Airbus A340 yangını: Uçağın kuyruğu koptu, itfaiye aracı hasar gördü

Kocaeli'nin Şekerpınar Mahallesi'ndeki bir havacılık ve bilim merkezinde, uçuş ömrünü tamamladıktan sonra bilim merkezine dönüştürülen Airbus A340 tipi yolcu uçağında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Uçaktan yükselen alevleri görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, yangını söndürmek için çalışırken uçağın kuyruk kısmı koparak itfaiye aracının üzerine düştü.

Haber Giriş : 2026-09-05T15:58, Son Güncelleme 2026-09-05T16:01

Kocaeli'de havacılık merkezi olarak kullanılan yolcu uçağı alev alev yandı. Uçağın kuyruk kısmı koparak itfaiye aracının üzerine düştü.

Kocaeli'de havacılık ve bilim merkezi olarak kullanılan uçakta yangın çıktı.

Olay Şekerpınar Mahallesi'ndeki bir havacılık merkezinde yaşandı.

Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzerinde bulunan havacılık merkezinde, uçuş ömrünü tamamladıktan sonra bilim merkezine dönüştürülen Airbus A340 tipi yolcu uçağında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Uçaktan yükselen alevleri görenlerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

YANGIN TÜM UÇAĞI SARDI

Yangın tüm uçağı sararken, ekiplerim söndürme çalışmaları sırasında uçağın kuyruğu koparak itfaiye aracının üstüne düştü.

İtfaiye ekipleri alevleri kontrol altına almak için büyük çaba sarfetti.

İhlas Haber Ajansı