Anasayfa

Genç MEBSEN'den eğitim çalışanlarına kırtasiye desteği

Genç Memurlar Eğitim ve Bilim Sendikası (Genç MEBSEN), yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla eğitim çalışanlarına kırtasiye desteğinde bulunduğunu bildirdi.

Haber Giriş : 2026-09-16T13:22, Son Güncelleme 2026-09-16T13:23

Sendikadan yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Genel Başkan Onur Yaman, öğretmenlerin ve tüm eğitim çalışanlarının yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Eğitim çalışanlarının geleceğin şekillenmesinde önemli bir sorumluluk üstlendiğini ifade eden Yaman, yeni eğitim öğretim yılının başlangıcında kırtasiye desteği sunmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti.

Yaman, eğitim çalışanlarının haklarının korunması ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayarak, "Onların emeğini, fedakarlığını ve özverisini her zaman önemsiyor; haklarının korunması ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi için mücadelemizi sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.

Sendikal dayanışmanın önemine işaret eden Yaman, şunları kaydetti:

"Bugün kırtasiye desteğimizle olduğu gibi, yarın da eğitim çalışanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Dayanışmamızı büyütecek, birlik ve beraberlik içerisinde daha güçlü adımlar atacağız. Çünkü biliyoruz ki; eğitime verilen destek, geleceğe yapılan yatırımdır."

Memurlar.Net