Anasayfa

Sandıklı'da liseye sosyal medyadan tehdit: 2 liseli tutuklandı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde bir liseye yönelik sosyal medyadan tehdit içerikli video paylaştığı belirlenen 3 çocuk emniyet ekiplerince gözaltına alındı. Sandıklı Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.H.A. (15) ve F.Y.C. (16) tutuklanırken, T.G. (15) hakkında ev hapsi kararı verildi.

Haber Giriş : 2026-10-09T21:05, Son Güncelleme 2026-10-09T21:05

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde sanal medyadan bir liseye yönelik tehdit içerikli video paylaştığı iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden E.H.A. (15) ve F.Y.C. (16) tutuklandı.

Sandıklı Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında, ilçedeki bir liseyle ilgili sanal medyada tehdit içerikli görüntüler paylaşıldığı belirlendi. Sandıklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda, olayla ilgili T.G. (15), E.H.A. ve F.Y.C. gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde de arama yapıldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden T.G. ev hapsi kararıyla serbest bırakıldı. E.H.A. ve F.Y.C. ise çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

DHA