Anasayfa

'Özgür Özel, Kılıçdaroğlu'ndan özür dilerse CHP'ye dönebilir'

CHP Genel Koordinatörü Gürsel Tekin, Özgür Özel'in Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözlerini eleştirerek, özür dilemesi halinde CHP'ye dönebileceğini söyledi. Özel ile geçmişte uzun yıllar birlikte çalıştıklarını belirten Tekin, kendisine yönelik hiçbir zaman kötü bir ifade kullanmadığını ifade etti.

Haber Giriş : 2026-10-26T14:01, Son Güncelleme 2026-10-26T14:07

CHP için mutlak butlan kararı verildi, Kemal Kılıçdaroğlu geri döndü.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun geri dönmesini kabul etmeyen Özgür Özel ve ekibi, sert sözler söyledi.

Bu sözlerin akabinde de Özel ve ekibi, Yeni Parti'yi kurarak CHP'den istifa etti.

Ancak ikiye bölünen muhalefet arasında tartışmalar bitmedi.

ÖZEL HAKKINDA DİKKAT ÇEKEN SÖZLER

CHP Genel Koordinatörü Gürsel Tekin, Türkiye Basın Federasyonu'nun "Anadolu Sohbetleri" programında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Gürsel Tekin de bu sohbetler sırasında Özel hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"KÖTÜ BİR İFADE KULLANMADIK"

Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel ile geçmişte CHP'de uzun yıllar birlikte çalıştıklarını belirten Tekin, kendisine yönelik hiçbir zaman kötü bir ifade kullanmadığını söyledi.

"KILIÇDAROĞLU'NDAN ÖZÜR DİLERSE CHP'YE DÖNEBİLİR"

Tekin, Özel'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözlerini eleştirerek, "Sayın Özgür Özel ile bizim uzun süre mesaimiz oldu. Ben hiçbir kötü laf söylemedim kendisine.

Sayın Kılıçdaroğlu'na kullanmış olduğu laflardan dolayı özür dilerse elbette, neden gelmesin (CHP'ye)" ifadelerini kullandı.

Memurlar.Net