Anasayfa

Vodafone'dan bayram hediyesi

Haber Giriş : 2008-09-02T13:15, Son Güncelleme 2021-08-15T19:00

Vodafone, tüm abonelerine Ramazan ayında harcadıkları kontör /YTL/ dakikaları bayram haftasında hediye olarak geri veriyor.

Ramazan Kampanyası'na katılanlar, bayramda tüm Vodafone'lularla bedavaya konuşacak.

Vodafone'un 29 Eylül tarihine kadar geçerli Ramazan Kampanyası'na katılanlar, Ramazan ayı süresince yapacakları konuşmalarda harcadıkları miktarda kontör/YTL/dakikayı Ramazan Bayramı'nda hediye olarak geri kazanacaklar.

Kullandığı tarifeden bağımsız olarak tüm ön ödemeli ve faturalı Vodafone abonelerinin yararlanabileceği kampanyaya katılmak için “ABONE” yazıp 3010'a ücretsiz kısa mesaj göndermek yeterli.

Vodafone'un bu kutsal ayda abonelerinin yanında olmaktan memnuniyet duyduğunu belirten Vodafone Ön Ödemeli Müşteriler Pazarlama Müdürü Çınar Erek, “İlk kez düzenlediğimiz bu kampanyayla, abonelerimizin Ramazan ayı boyunca yaptıkları görüşmelerde kullanacakları kontörleri/YTL'leri ve dakikaları, bayram heyecanını sevdikleriyle doya doya paylaşmaları için onlara armağan ediyoruz” dedi.

Kampanyaya kayıt olan Vodafone'lular, 1-29 Eylül tarihleri arasında tüm yönlere yapacakları ücretli görüşmeler için harcadıkları kontör, YTL veya dakika karşılığında, bayram haftası olan 30 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında şebeke içi kontör, YTL veya dakika kazanacaklar.

Kampanya süresince ön ödemeli aboneler, kazandıkları promosyonları BAKIYE yazıp 3010'a ücretsiz kısa mesaj göndererek öğrenebilecekler.

Anadolu Ajansı