1- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'nu Çankaya Köşkü'nde kabul edecek.
2- TBMM Başkanı Köksal Toptan, Şam'daki temaslarını tamamlayarak, Halep'e geçecek.
3- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisince Kırıkkale'de düzenlenen mitingde konuşacak.
- Erdoğan, Kırıkkale'de toplu açılış törenine de katılacak.
4- CHP, MHP ve DTP Meclis grup toplantılarında son gelişmeler değerlendirilecek.
5- Ekonomik krize önlem amacıyla çeşitli kanunlarda değişiklik öngören yasa tasarısı TBMM Genel Kurulunda ele alınacak.
6- Aden Körfezi'nde görevlendirilen TCG Giresun fırkateyni, Marmaris'teki Aksaz Deniz Üs Komutanlığından törenle uğurlanacak.
7- Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren, Ziraat Bankasının Atina ve Gümülcine şubelerinin açılışını yapmak üzere Yunanistan'a gidiyor.
8- Dışişleri Bakanı Ali Babacan'ın Yemen'deki temasları izleniyor.
9- Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Suriye'deki temaslarını sürdürüyor.
10- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, temaslarda bulunmak üzere İstanbul'dan Kırgızistan Cumhuriyeti'ne gidecek.
11- Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Ankara'da, "Leyla Gencer Çocuk ve Gençlik Birimi"nin açılışı dolayısıyla basın toplantısı yapacak.
12- Tütün, Tütün Mamulleri ve Alkollu İçkiler Piyasası Düzenlememe Kurulu (TAPDK) Başkan Vekili Mehmet Küçük:
- "2009 yılı sonu itibariyle sigara paketlerinin üzerinde resimli uyarıya geçmiş olacağız."
-"Tütün mamullerinin zararlarının önlenmesine dair kanunun asıl lansmanı, 19 Temmuz 2009 tarihinden sonra olacak. Restoranlar, publar, kafeler, barlar ve benzeri yerler bu tarihten itibaren yasak kapsamına dahil edilecek."
-"Yasanın satış miktarları üzerindeki etkisini asıl olarak 19 Temmuzdan sonra analiz edebileceğiz."
13- 57 ülkeye yılda 1 milyon sefer yapıyorlar.
- Bin 453 firma ve 44 bin çekiciyle Avrupa'nın en büyük ve en modern filosuna sahip olan Türk nakliyeciler, ihraç ürünlerinin yüzde 43'ünü dünya pazarlarına taşıyor.
- Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Başkanı Tamer Dinçşahin:
- "400 bin kişiye istihdam, 5 milyar avroyu aşan yatırımla milli ekonomiye yılda 3,5 milyar avro katma değer sağlıyoruz."
14- Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile yaptıkları Rusya gezisini İstanbul'da düzenleyeceği toplantıda değerlendirecek.
15- Türk Amerikan İşadamları Derneği (TABA/AmCham) ve Dış Ekonomik İlişkiler Konseyi (DEİK) Türk-Amerikan İş Konseyi tarafından İstanbul'da, "ABD Başkanı Barack Obama'nın Ticaret Politikaları" konulu toplantı yapılacak.
16- Hazine, biri 6 ay vadeli TL cinsinden iskontolu bono, diğeri de 5 yıl vadeli TÜFE'ye endeksli tahvil olmak üzere iki ihale düzenleyecek.
17- Kıbrıs Türk Mücahitler Derneği, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçiliği önünde "Anavatan'a bağlılık" eylemi yapacak.
18- Kocaeli'nin Kandıra ilçesi Kefken Adası açıklarında, "Haldoz" adlı tankerdeki yangınla ilgili gelişmeler izleniyor.
19- DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, İzmir'de partisinin büyükşehir belediye başkan adayını açıklayacak.
20- Toplantı... Kongre...
- İzmir Valisi Cahit Kıraç, siyasi parti il başkanlarıyla yerel seçimlere ilişkin bilgilendirme toplantısı yapacak.
- Ankara Sanayi Odası (ASO) ile İngiltere Büyükelçiliği işbirliğiyle gerçekleştirilecek, "KOBİ'lerin İnovasyon Kapasitesinin Geliştirilmesine Yönelik Kurumlararası İşbirliği ve Eğitim Projesi" açılış toplantısı ASO'da yapılacak.
- Türkiye Finans ile İstanbul Sanayi Odası (İSO) arasında kredi protokolü imzalanacak.
- Türkiye Personel Yönetimi Derneği (PERYÖN) tarafından düzenlenen İnsan Yönetimi Kongresi, Ankara'da yapılıyor.
- Ege Genç İşadamları Derneği tarafından İzmir'de, "Yerel seçimler öncesinde kentin yönetimi ile ilgili beklentiler" konulu basın toplantısı yapılacak.
- Romanya'nın İzmir Başkonsolosu Mircea Neata, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş'ı ziyaret edecek.
- Türkiye Su Vakfı ile Toprak ve Su Kaynakları Erzurum Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü tarafından düzenlenen 3. Ulusal Kar Kongresi Erzurum'da başlıyor.
21- Basketbolda FIBA Bayanlar Avrupa Ligi play-off çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe, Rusya'nın UMMC Ekaterinburg takımıyla deplasmanda karşılaşacak.
22- 19 Yaş Altı (A) Genç Milli Futbol Takımı, Romanya ile ilk özel maçını Bursa'da yapacak.
23- Galatasaray, Fransa'nın Girondis De Bordeaux ile oynayacağı UEFA Kupası 3. tur ilk maçı için Fransa'ya gidecek.
24- Fenerbahçe Kulübü'nde kongreye doğru.
- Başkan adaylığını açıklayan Kemal Açıkgöz:
- "Adaylığımı algılamak istemiyorlar."
- "Fenerbahçe, futbolu iyi bilmeyen insanlarla yönetilemez"
- "Kulüp için Antalya Belek'te bin yataklı 600 villalı bir sportif tesis projem var."
25- Galatasaray, Avrupa kupalarında yarın 216. maçına çıkıyor.
- Sarı-kırmızılılar, geride kalan maçlarda 80 galibiyet, 82 yenilgi alırken, 53 maçta da eşitliği bozamadı.
26- Galatasaray, UEFA Kupası'nda 50. sınavında.
- 3. tur ilk maçında yarın Fransa'nın Girondis De Bordeaux takımıyla deplasmanda karşılaşacak Galatasaray, UEFA Kupası'ndaki 50. maçına çıkacak.
- Sarı-kırmızılı takım, 2000 yılında adını zirveye yazdırdığı UEFA Kupası'nda oynadığı toplam 49 maçta, 19 galibiyet, 13 beraberlik ve 17 yenilgi aldı.
27- Michael Skibbe'nin Avrupa karnesi.
- Alman çalıştırıcı, Girondis De Bordeaux karşılaşmasında Galatasarayın başında Avrupa kupalarındaki 9. maçına çıkacak.
- Sezona Şampiyonlar Ligi elemelerinde Steaua Bükreş maçlarıyla kötü başlayan Alman teknik adam, UEFA Kupası'nda ise sahaya çıkılan 6 karşılaşmadan 5'ini kazanmayı bildi.