Anasayfa

Liseli Pınar'dan dört gündür haber alınamıyor

Haber Giriş : 2009-03-17T11:56, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Mustafa İNSAN/MERSİN, (DHA)

MERSİN Ticaret Lisesi 2'nci sınıf öğrencisi Pınar Doğutaş, geçen cumartesi günü hava almak için çıktığı evine dönmedi.

Pınar Doğutaş, 14 Mart cumartesi günü “Ben biraz dışarıya çıkıyorum, hava alacağım” diyerek evden ayrıldı. Lise öğrencisinden bir daha haber alamayan ailesi, gidebileceği yerlere bakıp, arkadaşlarına sordu, sonuç alamayınca bulunması için savcılığa başvurdu.

Kızının başına kötü bir şey gelmesinden endişe eden 2 çocuk annesi 33 yaşındaki Ajda Gülay Doğutaş, aile içinde sorunları bulunmadığını belirterek, “Gece dönmeyince, aramaya çıktık, bulamadık. Okul arkadaşlarına sorduk, görmediklerini söylediler. Kızım, hava karardıktan sonra dışarıda kalmaz, tedirgin olur, korkardı. Başına mutlaka kötü bir olay geldi. Kızımın bulunması için yetkililere yalvarıyorum” diye ağladı.

Eşinin 3 yıl önce vefat ettiğini, ailenin yükünün omuzlarında kaldığını vurgulayan anne Doğutaş, kızının bulunması için ‘Aranıyor' yazısı, kızının fotoğrafı ve irtibat telefonu bulunan afişler asarak vatandaşlardan yardım istedi.

Hürriyet