1- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Karadağ'da.
- Gül, Karadağ'a resmi ziyaretinin ikinci ve son gününde Türkiye-Karadağ İş Forumu toplantısına katılarak, konuşma yapacak.
- Boşnak asıllı Meclis Başkan Yardımcısı Rifat Rastoder ile görüşecek olan Gül, Boşnak asıllı sandalyesiz Bakan Rafet Husovic'i de kabul edecek.
- Karadağ Meclis Başkanı Ranko Krivokapiç ile görüşecek olan Gül, Krivokapiç'in vereceği öğle yemeğine katılacak.
- Cumhurbaşkanı Gül, TİKA tarafından tamamlanan bir okulu ziyaretin ardından Türkiye'ye hareket edecek.
2- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Başbakanlık Resmi Konutu'nda bütçe ile ilgili değerlendirme toplantısı yapılacak.
3- Anayasa Mahkemesi'nin DTP'nin kapatılmasına ilişkin kararının ardından gelişmeler izleniyor.
4- Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesindeki maden ocağında grizu patlaması ve göçükte yaşamını yitiren işçilerin ocaktan çıkarılması ve diğer gelişmeler izleniyor.
- Hayatını kaybeden işçilerden 5'inin cenazesi, Kütahya'nın Gediz ilçesinde toprağa verilecek.
5- TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, İsveç'te AB Parlamento Başkanları Olağanüstü Konferansı'na katılacak. Şahin temaslarını tamamlayarak yurda dönecek.
6- Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İstanbul'da "Uluslararası Rotary Bilgilendirme ve Gelişmeleri Değerlendirme Toplantısı" ile Türkistanlılar gecesine katılacak.
7- Devlet Bakanı Faruk Çelik, Bursa'da, "Yakın Tarihimizde Türk ve Müslüman Soydaşlarımızın Maruz Kaldığı İnsan Hakları İhlalleri" konulu sempozyuma katılacak.
8- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, resmi ziyaret için gittiği Hırvatistan'da temaslarda bulunacak.
- Bakan Davutoğlu, Hırvatistan Cumhurbaşkanı Stjepan Mesiç, ardından Başbakan Jadranka Kosor tarafından kabul edilecek.
9- Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, İstanbul'da, Türk Kızılayı Kartal Lisesi, Sancaktepe Sabedin Türker İlköğretim Okulu ile Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin açılışlarına katılacak.
10- Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, "5. Ulusal Yayın Kongresi" sonuç bildirgesine ilişkin İstanbul'da basın toplantısı yapacak.
1- Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul'da, yapacağı basın toplantısında iklim değişikliği ile mücadelede getirilecek çözüm önerileri ve "Ulusal İklim Değişikliği Strateji Belgesi"ni açıklayacak.
12- Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum'da tören ve açılışlara katılacak.
13- Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde düzenlenen "Avukatlık meslek sorunları ve yargı reformu stratejisi" konulu konferansa katılacak.
14- Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, MÜSİAD Hatay Şubesi tarafından İskenderun'da düzenlenen "İnşaat Sektörü 2009 Yılı Analizi ve 2010 Yılı Beklentileri" konulu "Türkiye İstişare Toplantısı"na katılıyor.
15- Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul'da, ISTSEC'09 İstanbul Bilgi Güvenliği Konferansı'nda konuşacak.
- Bakan Yıldırım, Bilgi Üniversitesi ve Erzincan Üniversitesi arasında yapılacak protokolün imza törenine katılacak.
16- Siyasi Partilerden.
- BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, partisinin Pendik ilçe örgütünce düzenlenecek "Birliğe Çağrı Gecesi"ne katılacak.
-CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, partisinin Bursa İl Başkanlığında basın toplantısı yapacak.
-CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'da, "Sosyal Güvenlik Sisteminde Sosyal Yardımlar, Yoksulluğun Çözümünde Sosyal Belediyeciliğin Önemi" konulu konferans verecek.
17- Türkiye Ekonomi Kurumu tarafından düzenlenen "Küresel Bunalım Sonrasında Türkiye'de Sanayi Politikaları" paneli, Ankara'da yapılacak.
18- Gürcistan'dan bağımsızlığını ilan eden Abhazya'da "devlet başkanlığı" seçimi yapılacak.
19- Mardin Valiliği ve TASAM'ın düzenlediği "2. Türkiye-Avrupa Forumu" sona eriyor.
20- Yatırımcı rehberi.
- İMKB'de işlem gören hisse senetleri, haftalık bazda ortalama yüzde 1,43 oranında değer yitirdi.
- Haftalık bazda ABD Dolarının satış fiyatı yüzde 1,28 artarken, avronun satış fiyatı yüzde 0,63 düştü.
- Yatırım fonlarına katılma belgelerinin haftalık ortalama kaybı yüzde 0,04 oldu.
21- 13. Avrupa Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası'na Abdi İpekçi Spor Salonu'nda devam ediliyor.
22- Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği (FIBA) Yönetim Kurulu Toplantısı, İstanbul'da başlayacak.
23- Turkcell Süper Lig, Bank Asya 1. Lig ve TFF 2. Lig'de 1'er, TFF 3. Lig'de 2 maç yapılacak.
- Fenerbahçe, seyircisiz maçta Ankaragücü ile Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.
24- Beko Basketbol Ligi'ne 5, Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'ne 1 maçla devam edilecek.
25- Aroma Voleybol Liglerinde erkeklerde 5, bayanlarda 1 maç yapılacak.