CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığında yolsuzluk yapıldığı iddiaları üzerine parti Genel Merkezinden gelen müfettişlerin inceleme yaptığı bildirildi.
CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ali Çengelci, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Başkanlıklarıyla ilgili ortaya atılan yolsuzluk iddialarının incelenmesi için Genel Merkezden müfettişlerin geldiğini söyledi.
Yolsuzluk iddialarına ilişkin parti bünyesinde resmi tutanak tutulduğunu belirten Çengelci, şöyle konuştu:
“Resmi tutanakların ardından İl Başkanı olarak bir araştırma komisyonu kurulmasını bizzat ben istedim. Bu şikayeti alan da komisyonun kurulmasını isteyen de CHP Genel Merkezinden müfettiş isteyen de benim.”
CHP Genel Merkezinden gelen müfettişlerin İl Başkanlığının son 5 yıla ait gelir ve gider kayıtlarını incelemeye aldığını ifade eden Çengelci, incelemenin ardından sonucun hemen kamuoyuna açıklanacağını kaydetti.