Anasayfa

Haftasonu havalar nasıl olacak? HARİTALI/ Video

Haber Giriş : 2011-05-21T09:10, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinde sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların, Sinop, Samsun, Rize, Artvin, Iğdır, Ağrı, Muş, Bingöl ve Bitlis çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacak.

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneybatı, yurdun batı kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Sinop, Samsun, Rize, Artvin, Iğdır, Ağrı, Muş, Bingöl ve Bitlis çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, lokal su baskını, lokal dolu yağışı vb.) yetkililerin ve vatandaşların dikkatli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, Kocaeli, Sakarya ve Bilecik çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinde Adana, Osmaniye ve K.Maraş çevreleri çok bulutlu, kısa süreli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğusu sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Sinop çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Samsun, Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Iğdır, Ağrı, Muş, Bingöl ve Bitlis çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğusu aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...









Memurlar.Net