Anasayfa

Çevre temizliği kampanyasında öğrenciler çöp topladı

Hakkari'de öğrenciler, 'Çevre Temizliği Haftası' etkinlikleri kapsamında Bağlar Mahallesi'nde çevre temizliği yaparak çöp topladı.

Haber Giriş : 2012-06-13T15:51, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamide Nurgül Kaya, beraberindeki gönüllü mahalle sakinleri, Bağlar Toplum Merkezi çalışanları ve bazı çocuklarla birlikte eldiven takarak, ellerine aldıkları çöp poşetleri ile mahallenin değişik noktalarında çöp topladı.

Çevre temizliği kampanyasına katılan çocuklar 'Temiz insan temiz çevre', 'Çevreyi nasıl bulmak istiyorsan öyle bırak', 'Doğa, bekçi ile değil sevgi ile korunur' ve 'Temiz insan temiz çevre' pankartları taşıdı.

Yapılan çevre temizliği ardından, mahallenin 5 ayrı noktasına çöp konteynerleri konuldu. Yapılan ikramın ardından çevre temizliği kampanyası sona erdi.

Cihan Haber Ajansı