Anasayfa

Kızılırmak'ta ceset bulundu

Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı Yuvalı Köyü'nden geçen Kızılırmak nehrinde ceset bulundu.

Haber Giriş : 2012-08-03T11:45, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Edinilen bilgiye göre Yuvalı köyündeki Tekgöz köprüsü yakınlarında Kızılırmak nehri içinde ağaçlara takılı vaziyette bir ceset bulunduğu ihbar edildi. Jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemelerde 30-40 yaşlarında ve 1.60 ile 1.70 boylarında yuvarlak yüzlü ve saçlarının ön tarafı dökülmüş olan bir erkek cesedi bulundu.

Nehirden çıkarılan ceset üzerinde yapılan incelemelerde, cesedin sol göğüs üzerinde ve belinde ateşli silah yaralanması olduğu tahmin edilen yaraların bulunduğu bildirildi.

Yetkililer, cesedin açık kimliğinin tespiti için başlatılan çalışma başlatıldığını, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için ise cesedin Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığını bildirdi.

İhlas Haber Ajansı