Anasayfa

Belediye hoparlöründen duyuru: İlçemize doktor geldi!

En son on ay önce geçici görevle kadın hastalıkları ve doğum uzmanının geldiği Demre Devlet Hastanesi'ne, yeni hekimin Salı ve Perşembe olmak üzere haftada iki gün hasta kabul edeceği belediye hoparlöründen duyuruldu.

Haber Giriş : 2012-09-27T10:41, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Antalya'nın Demre ilçesine en son bir yıl önce kadrolu olarak zorunlu hizmet ile atanan ve başlamaya geldiği gün sevk alıp istifa eden kadın hastalıkları ve doğum uzmanından sonra geçici görevle gelen hekimlere bir yenisi daha eklendi.

En son on ay önce geçici görevle kadın hastalıkları ve doğum uzmanının geldiği Demre Devlet Hastanesi'ne, yeni hekimin Salı ve Perşembe olmak üzere haftada iki gün hasta kabul edeceği belediye hoparlöründen duyuruldu. Aynı duyuruda Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri de çocuk hastalıkları uzmanının da hasta kabul edeceği bildirildi.

Elli yatağı ile üç katta hizmet verirken doktor bulunamamasından dolayı yirmi beş yatağa düşerek tek katlı bir ünitede hizmet vermeye başlayan Demre Devlet Hastanesi'nde halen 1 aile hekimi, 1 dahiliye uzmanı, 2 genel cerrah olmak üzere toplam 5 kadrolu hekim çalışıyor. İki diş hekiminin de bulunduğu hastane kış aylarında günde ortalama üç yüz hastaya hizmet veriyor.

İhlas Haber Ajansı