Anasayfa

Havalar nasıl olacak? - Haritalı/ Video

Haber Giriş : 2012-11-13T09:20, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Ordu, Gümüşhane, Artvin, Mardin, Batman, Siirt, Ağrı ve Iğdır çevrelerinin aralıklı sağanak geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülke genelinde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara'da kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu, gece saatlerinden itibaren parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin doğusunda hafif sis görülmesi bekleniyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde hafif sis görülmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Bölgenin doğusu parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Hatay çevrelerinde ye yer sis görülmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Eskişehir çevrelerinde ye yer sis görülmesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçal ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimleri ile Bartın çevrelerinde sis görülmesi bekleniyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyı kesimleri ile Ordu, Gümüşhane ve Artvin çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, güneydoğu kesimleri ile Ağrı ve Iğdır çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Mardin, Batman ve Siirt çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...









Memurlar.Net