Hırsızların olay yerinden ayrılmasının hemen ardından direğin dibine bir kedi geldi. Hırsızların trajikomik hali ve kedinin olup biteni izlemesi güvenlik kamerasına yansıdı.
Merkez Yenişehir İlçesi Palmiye Mahallesi'ndeki bir apartmanın zemin katına gelen yüzleri maskeli iki hırsız önce ortalığı kolaçan ediyor. Çevrede kimsenin olmadığından emin olan hırsızlardan biri yere eğilirken diğeri ise arkadaşının omzuna basarak birinci kattaki evin balkonuna çıkıyor. Aşağıdaki hırsız uzaklaşırken diğeri ise hırsızlığı gerçekleştirdikten sonra çıktığı yerden kolayca inerek ortalıktan kayboluyor. Bu sırada hırsızların olay yerinden ayrılmasının ardından direğin dibine kedi geliyor. Çevreyi izleyen kedi bir ara direğe tırmanmak istediyse başarılı olamıyor.
Öte yandan girdikleri evden ziynet eşyası çaldığı belirlenen 2 hırsız, yakalanmalarının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.