Muharrem ayı münasebetiyle öğrenciler okulda hazırladıkları aşureyi, Adliye, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Tapu Müdürlüğünde görev yapan müdür ve personellere ikram etti. Öğrenciler ayrıca, okullarının çevresinde bulunan evlerdeki ailelere de aşure dağıttı.
Polatlı Özel Samanyolu Eğitim Kurumları Müdürü Mehmet Maya, iki yıldır Muharrem ayında aşure ikramı yaptıklarını söyledi.
Maya, “İslam dünyasının şehitler serdarı Hz. Hüseyin Efendimiz'i anmak ve aşure geleneğini yaşatmak bizim görevimiz. Tüm dinlere, inançlara, ırklara, dillere, mezheplere saygıda kusur etmeyen bir medeniyetten geliyoruz. Bu geleneği yaşatan, destek veren okul aile birliğine ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum.” dedi.