Anasayfa

Işık Koleji tekvando da altın madalya kazandı

Sakarya Özel Işık Koleji proje, olimpiyat ve sanatta gösterdiği başarısını sporda da devam ettiriyor.

Haber Giriş : 2012-12-17T19:21, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Düzce Tekvando İl Temsilciliği'nin Batı Karadeniz Ligi İller Arası Tekvando Şampiyonası'nda Işık Koleji 6. Sınıf öğrencisi Alper Tuna Alan 30 kilogramda tüm rakiplerini yenerek altın madalya kazandı.

Işık Koleji Beden Eğitimi Zümre Başkanı ve aynı zamanda Tekvando Kulüp Antrenörü Murat Alan, Işık Koleji olarak öğrencilerinin çok yönlü yetişmesini istediklerini belirterek, “Bunun için de okulumuzda hafta içi ve hafta sonu spor kulüpleri kurduk. Ayrıca okul dışından öğrencilerin de istifade etmeleri için Işık Kolej Spor kulübümüz de faaliyette. Okul bünyesinde devam eden tekvando kulübümüzü Işık Kolej Spor bünyesinde de devam ettiriyoruz.” dedi.

Bu çalışmaların meyvesini de görmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Alan, “Öğrencimiz Alper Tuna Alan, 7 ilden 16 kulüp 192 sporcunun iştiraki ile gerçekleştirilen Batı Karadeniz Ligi İller Arası Şampiyonada tüm rakiplerini yenerek Altın Madalya kazanarak bunu bize göstermiştir.” diye konuştu.

Cihan Haber Ajansı