Anasayfa

Köy okullarına destek başladı

Haber Giriş : 2013-02-04T22:42, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren ekip, yarı yıl tatilini fırsat bilerek Bekirler Köyü İlköğretim Okulu’nun çatı, pencere, kapı tuvalet, sıva, boya badana ve seramik tadilat ve yenileme çalışmalarını başlattı.

Nazilli Belediyesi olarak eğitime katkılarının devam edeceğini belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yardımların artık sadece Nazilli’deki okullara değil köy okullarına da yapılacağını söyledi. Yasalaşan büyük şehir kanunu ile Nazilli Belediyesinin köylere de hizmet götürüleceğini ve bu hizmetlerin ilk sırasında okullara yapılacak hizmetlerin yer alacağını belirtti. Köy okullarının durumlarının çok iç açıcı olmadığını ancak eldeki imkânlar ölçüsünde köy okullarındaki faaliyetlerin devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Bekirler Köyü İlköğretim Okulunun ilk sıraya alınmasının aciliyeti olduğunu ifade eden Alıcık; “Göreve geldiğimizden beri eğitime olan desteğimizi hiç kesmedik. İmkânlar ölçüsünde geleceğimiz olan çocuklarımıza destek sağladık. Belediye olarak okullarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Bu köy okulumuzun acilen bakıma alınması gerektiği için Bekirler Köyü İlköğretim Okulu için hemen kolları sıvadık. Öğrencilerimizin daha iyi eğitim görmesi için sınıflardaki eksiklikleri gidererek modern sınıflarda eğitim yapılmasına gayret ediyoruz. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Bizlere düşen görev onlara bu imkânı sağlamaktır” dedi.

İhlas Haber Ajansı