Anasayfa

Kredi kartı borcunu ödeyemedi intihar etti

Haber Giriş : 2005-11-28T11:08, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Adana'da kredi kartı borçlarını ödeyemeyen bir uzman çavuş, beylik tabancasıyla intihar etti.
Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde Seyhan Baraj Gölü'ndeki Menderes Adası'nda bir ceset bulan vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis cesedin, merkez Yüreğir İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Kıdemli Uzman Çavuş Ramazan Koçyiğit'e (30) ait olduğunu belirledi.
Koçyiğit'in, dün gece adaya geldiği ve 9 mm çapındaki beylik tabancasıyla şakağına bir el ateş ederek intihar ettiği bildirildi. Koçyiğit'in üzerinden "Kredi kartı borçlarımdan dolayı intihar ediyorum. Ölümümden kimse sorumlu değil" yazılı bir not çıktı. Ayrıca Koçyiğit'in yanında intihar ettiği beylik tabancasıyla, içerisinde tütün bulunan bir poşet bulundu.
Yetkililer, uzman çavuşun kredi kartı borçlarından dolayı uykusuzluk sorunu bulunduğunu ve içine kapanık bir asker olduğunu bildirdi.
Savcının olay yerinde inceleme yapmasından sonra evli ve 2 çocuk babası olan Kıdemli Uzman Çavuş Ramazan Koçyiğit'in cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

İhlas Haber Ajansı