Anasayfa

Matematik öğretmeni trafik kazasında hayatını kaybetti

Kazada hayatını kaybeden Özgür Levent Yücel, Ardanuç Çok Programlı Lisesi’nde matematik öğretmeni olarak görev yapıyordu.

Haber Giriş : 2013-04-01T20:47, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Borçka ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Borçka- Hopa karayolunun 1. kilometresinde Özgür Levent Yücel (34) yönetimindeki 08 AN 927 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu İçkale Deresi'ne devrildi.

Kazada ağır yaralanan sürücü Yücel, olay yerinde hayatını kaybederken, araçta bulunan eşi Hacer (36), ikiz kızları, Özge ve Özgü Yücel (7) ile Kadir (64) ve Hediye Bildirici (69) yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla önce Borçka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Hacer Yücel, Artvin Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından tomografi çekildi. Daha sonra araçta bulunan Hacer Yücel'in babası Kadir Bildirici ile annesi Hediye Bildirici ve çocukları Özge ve Özgü de Artvin Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Kazada hayatını kaybeden Özgür Levent Yücel, Ardanuç Çok Programlı Lisesi'nde matematik öğretmeni olarak görev yapıyordu. Yaralıların tedavisi devam ediyor.

Kazanın ardından Artvin Devlet Hastanesine sevkedilen yaralıları ziyaret eden Artvin Sağlık Müdürü Dr. Murat Küçükler, durumu ağır olan Hatice Yücel'in Rize Devlet Hastanesi'ne sevk edileceğini belirterek; “Artvin Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde ilk müdahalenin ardından yaralı Hacer Yücel'i Rize Devlet Hastanesi'ne sevk edeceğiz. İki doktor ve tam donanımlı ambulansımız hazır bekliyor. Diğer yaralıların durumu iyi. Kazada hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum.” dedi.

Ardanuç Çok Programlı Lisesi'nin büyük acısı

Borçka ilçesinde meydana gelen trafik kazasında vefat eden Özgür Levent Yücel'in Ardanuç Çok Programlı Lisesi'nde Matematik Öğretmeni olduğu öğrenildi. Ölümü ile ilçede büyük üzüntü yaşatan Özgür Levent Yücel, geride gözü yaşlı bir eş ve ikiz çocuk bırakırken, onlarla birlikte yüzlerce öğrenciyi de mateme boğdu.

Kazada ağır şekilde yaralanan Hacer Yücel'in ise Ardanuç Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak görev yaptığı belirlendi. Kazayı haber alan Ardanuçlu vatandaşlar ile kazazedelerin yakınları Artvin Devlet Hastanesi'ne akın ettiler.

Borçka Haber

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü internet sitesinde yer alan "Başsağlığı Mesajı" adlı duyuruda,

"30.03.2013 tarihinde ,geçirdiği elim bir trafik kazası ile hayatını kaybeden eğitim camiamızın kıymetli üyesi,Ardanuç Çok Programlı Lisesinin Matematik Öğretmeni Özgür Levent YÜCEL´e Cenab-ı Allah´tan rahmet,eşine,çocuklarına acil şifa,geride kalan dost,akraba ve eğitim camiamıza;baş sağlığı dilerim."denildi.

Memurlar.Net