Anasayfa

Memurların sabah egzersizi

Bartın'da Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen masa başı çalışanlarına sabah egzersiz programında olumlu neticeler alındığı belirtildi.

Haber Giriş : 2013-05-07T17:25, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Bartın Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Demir, sabah egzersizlerinin daha çok kurum ve kuruluşlarda masa başında çalışan memurlara yönelik yapıldığını söyledi.

Müdür Demir, "Fiziksel inaktif (hareketsiz) yaşamın neden olduğu kronik hastalıklardan korunmak ve bireylerin yaşamlarına hareket katmalarını desteklemek amacıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile işbirliği yapılmış ve işyerinde fiziksel aktivite çalışması gerçekleştirilmiştir. Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü personelinin katılımıyla gerçekleştirilen egzersiz çalışmamız oldukça faydalı geçmiş kurumdaki tüm odalara egzersiz afişleri yaygınlaştırılmıştır" dedi.

İhlas Haber Ajansı