Anasayfa

Bir girişimci, kurduğu sekiz kişilik ekiple vergi iade zarflarının Vergi Usul Kanunları'na uygun olarak doldurulmasına yönelik bir hizmet başlattı.

Haber Giriş : 2003-12-20T08:31, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Bir girisimci, kurdugu sekiz kisilik ekiple vergi iade zarflarinin Vergi Usul Kanunlari'na uygun olarak doldurulmasina yönelik bir hizmet baslatti.

Çalisanlar için her yilin basinda küçük de olsa bir gelir getiren ancak doldurulmasi zaman alan vergi iade zarflari artik sorun olmaktan çikiyor. Hüseyin Sarapçioglu adli bir girisimci, kurdugu sekiz kisilik ekiple vergi iade zarflarinin Vergi Usul Kanunlari'na uygun olarak doldurulmasina yönelik bir hizmet baslatti. Vergi iade zarfi doldurulacak kisinin fislerinin adresinden teslim alinacagini söyleyen Sarapçioglu, "Ekibimizce fisler incelenerek geçersiz ürünler düsülerek yazilacak. Doldurulan zarf ilgili kisiye teslim edilecek. Yaptigimiz bir hata sonucu dogacak yükümlülüklerinin tarafimizdan karsilanacagina dair taahhütname de verilecek" dedi.
    Sarapçioglu, bu hizmetin bedelinin, yazilan toplam fis tutarinin bine altisi oldugunu belirterek, ödemenin üçte birinin zarfin teslimi sirasinda pesin, geri kalan üçte ikisinin ise 20 - 30 Mart 2004 tarihinde tahsil edilecegini kaydetti. Basvurularin vergi_iadesi@ekolay.net ve 0 212 270 74 34 numarali telefona yapilabilecegi bildirildi.

milliyet

memurlar.net