Anasayfa

Memur-Sen: 4-C'lilerin kadroya geçirilmesini istiyoruz

4-C'lilerin özlük, mali ve sosyal haklarında iyileştirme yapılarak kadroya geçirilmesini istiyoruz

Haber Giriş : 2013-07-29T17:07, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, 4-C'lilerin özlük, mali ve sosyal haklarında iyileştirme yapılarak kadroya geçirilmelerini istedi.

Memur-Sen'den yapılan açıklamada, Gündoğdu'nun Türkiye'nin değişik illerindeki farklı hizmet kollarında 4-C'li çalışanlarla bir araya geldiği bildirildi.

Memur-Sen yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu toplantıda, Kastamonu, Tokat, İstanbul, Konya, Diyarbakır, Adıyaman, Bursa, Ankara, Samsun ve İzmir'den temsilcilerin talep ve isteklerini anlattığı belirtildi.

Açıklamaya göre, Gündoğdu, 1 Ağustosta başlayacak toplu sözleşme sürecinde 4-C'lilerin kadroya alınması için mücadele edeceklerini belirterek, "4-C'lilerin özlük, mali ve sosyal haklarında iyileştirme yapılarak kadroya geçirilmesini istiyoruz" dedi.

Gündoğdu, yaklaşık 23 bin kişinin bu statüde çalıştığını, bu yılki görüşmelerde kırmızı çizgilerinden birisinin de 4-C'liler olacağını kaydetti.

Anadolu Ajansı