Anasayfa

İşaret dili kurs başvuruları başladı

Beyazay Derneği Adıyaman Şube Başkanı Ayla Pektaş, Beyazay Derneği ve Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle üç kategoride engellilere ve herkese yönelik kurs açılacağını belirterek, ilgili olanların başvurmasını, kurs sonunda da sertifika verileceğini söyledi.

Haber Giriş : 2013-08-26T18:11, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Beyazay Derneği Adıyaman Şube Başkanı Ayla Pektaş, herkese yönelik İşaret Dili Kursu, Görme engellilere yönelik Kur'an-ı Kerim Kursu ve üniversite mezunu engellilere yönelik Orta Kademe Yöneticilik Eğitimi'nin 2 Eylül'de başlanacağını ifade etti. Kursa müracaat etmek isteyenlerin nüfus cüzdanı fotokopisi ve diploma fotokopisiyle birlikte Beyazay Derneği Adıyaman Şubesi'ne müracaat etmelerinin yeterli olacağını söyledi.

Başvuruda bulunacak kişiler, Turgut Reis Mahallesi 841. Sokak No: 9 Bilkent İş Merkezi 2. Kat numara 6'daki Beyaz Ay Derneği Adıyaman Şubesi'ne Çarşamba ve Perşembe günleri saat 13.00 ile 17.00 saatleri arasında şahsen müracaat edebiliyorlar.

İhlas Haber Ajansı