Anasayfa

Özür durumu atamalarında sistem nasıl çalışıyor?

Haber Giriş : 2013-08-27T23:48, Son Güncelleme 2021-08-15T18:59

Aşağıdaki yazı, memurlar.net forumunun http://forum.memurlar.net/konu/1887714/3.sayfa adresli sayfasından alınmıştır.

alperen3327

Arkadaşlar az önce bakanlık ile görüştüm. Durumumuzu izah ettim karşıdaki beyefendi durumu gayet net izah etti anlattı. Yaklaşık 11-12 dakika telefonda görüştük.

Adam şunu söylüyor her öğretmen sırayla atanıyor tamam diyor daha sonra bu öğretmenin önceki görev yerini kim istemiş sistem tek tek tarıyor diyor. En yüksek puana sahip olanı atıyor. sonra sistem yine dönüyor vs vs. diyor 19 bin başvuru var biliyoruz diyor 19 bin kişinin de beklediğini de biliyorum diyor ancak sistem bu şekilde diyor tek tek kontrol etmem lazım diyor. Müsteşar bey kafasına göre tweet atmış buraya geldi ya kardeşim hala neden bitmedi demiş anlatmış adam sistemi tek tek müsteşar hımm kem küm yapıyor diyor. Adam demiş ki ikgm nin sitesinden anlatalım böyle böyle oluyor ancak şu saatte açıklanır onunda garantisi yok diyelim diyor kabul etmemişler.

uzun bir görüşme olduğu için bazı yerleri kaçırmış olabilirim adam hocam açık olayım vur kafayı yat sabah 9-10 gibi ancak açıklanır dedi.

Sistemi taradığı zaman 81 puanla şansın çok zor dedi banada sanmıyorum geleceğini ama nasip dedi. Olay budur arkadaşlar beklemenin anlamı yok bencede. İşi müsteşardan çok bu adamlar yapıyor illa ki bu adamlar bilecek herkese iyi akşamlar

Memurlar.Net - Özel