26.03.2006 pazartesi günü gazetenizin bilim ve teknik köşesinde "LCD ekranlara dikkat" isimli açıklamayı yaptığını söylenen öğretim üyesiyim.
Söz konusu yazı için ben AA ya açıklama yapmadım. Olay şöyle olmuştur.
Beni telefonla arayan şahıs LCD ekranlarla ilgili bir araştırma yaptıklarını, ve bu konuda bilgi almak istediğini söylemiştir.
Ben de bu konuda hiç bir bilgim olmadığını, açıklama yapamayacağımı söyledim. Bunun üzerine telefondaki kişi bana sorular sordu, ben de bilmiyorum, olabilir, tam kimyasal yapısını bilmeden cevap veremeyiz, araştırmamız lazım gibi cevaplar verdim.
Fakat bugün gördümki ben AA'ya bu konuda açıklama yapmışım ve bunları söylemişim. Bu açıklama benim özellikle yaptığım bir açıklama gibi kamuoyuna yansıtılmıştır. Söylenenler doğru değildir, çünkü ben bu konuda bilgi sahibi olmadığımı söylemiştim.
Bu açıklamalar bana zarar vermiştir, bu konuda alaycı bir çok e-mail. aldım. Bu yazının kaldırılmasını ve tekzip edilmesini ayrıca kamuoyuna yaptığım bu açıklamaların duyurulmasını istiyorum.
Teşekkürler
Ersin Güler
S.Ü. Fen Edb. Fak.
Kimya Bölümü
42075 Konya