Anasayfa

Sakaryalılar, Şemsiyeli Park'ta çay keyfi yapıyor

Kış aylarına yaklaşırken güzel havayı fırsat bilen Sakaryalılar, Şemsiyeli Park’ta buluştu. Askıda sunulan çaylarını yudumlayan vatandaşlar, aileleri ve sevdikleri ile sohbet ederken güneşin ve parkın tadını çıkardı.

Haber Giriş : 2013-11-21T19:08, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şemsiyeli Park'a ilgi her geçen gün artıyor.

Daha önce içersinde farklı hizmet binaları bulunduran, Büyükşehir Belediyesi tarafından alanda başlatılan çalışma ile vatandaşların hizmetine sunulan Şemsiyeli Park, Sakaryalıların yeni buluşma yeri oldu. Zemin yenileme ve peyzaj çalışmaları sonucu bambaşka bir görünüme kavuşan Şemsiyeli Park'ta bulunan Çay Dünyası, vatandaşlara farklı sıcak içecek alternatifi de sunuyor.

Hizmete girdiği günden itibaren Sakaryalıları misafir etmeye devam eden Şemsiyeli Park, mevsiminin son günlerinde güneşli havayı fırsat bilen vatandaşların buluşma yeri oldu. Park alanında bir yandan nostaljik çaycı tepsilerinden sunulan çaylarını yudumlayan Sakaryalılar, aileleri ve sevdikleri ile bol bol sohbet etti.

İhlas Haber Ajansı