Anasayfa

Doğalgaz borusundaki patlama yolu ikiye yardı/ Video

Gaziantep 2'nci Organize Sanayi Bölgesi'nde doğalgaz boru hattında patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre, patlamada 4 kişi yaralandı. Patlama sonrası caddede boydan boya yarık meydana geldi.

Haber Giriş : 2013-12-12T12:59, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

2'nci Organize Sanayi Bölgesi'nde büyük gürültüyle meydana gelen patlamanın ardından ilk belirlemelere göre 9 araçta hasar oluştu, 4 kişi yaralandı. Patlama ihbarının ardından olay yerine çok sayıda sağlık, kurtarma ve itfaiye ekibi sevk edildi.

'ŞİMDİYE KADAR BÖYLE BİR ŞEY YAŞANMADI'

NTV canlı yayınına telefonla bağlanan Gaziantep OSB Başkanı Cahit Nakıpoğlu olayla ilgili şunları söyledi:

''Organize sanayi bölgemizin elektriği yer altından beslenir. Galerilere bir yerden bir gaz sızmış. Bunun neticesinde tam tespit edemek ama sıkışmadak mütevellit bir patlama olmuş. Ama çok şükür can kaybımız yok. 4 kişi ayakta tedavi edildi.

'İKİNCİ BİR PATLAMA İHTİMALİ YOK'

Şimdiye kadar böyle bir şey yaşanmadı. Bırakın Gaziantep'i Türkiye'de hiçbir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) böyle bir şey yaşanmadı. Bu bize bir ders oldu. Nasıl oldu çözeceğiz. İkinci bir patlama olma ihtimali yok.''

DHA