Anasayfa

Madde bağımlısı genç intihar etti

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde uyuşturucu bağımlısı bir kişi, kendini asarak intihar etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, intihar eden genci hayata döndürmek için yarım saat kalp masajı yaptı.

Haber Giriş : 2014-01-22T11:30, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Edinilen bilgiye göre olay, Şehit İbrahim Kundakçı Mahallesi, 684 Sokak'ta meydana geldi. Ailesi ile birlikte yaşayan ve uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen Emrah K. (26), iple kendini tavana asarak intihar etti. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, kendini asan gence yarım saat boyunca kalp masajı yaptı ama hayata döndüremedi. Emrah K.'nin ablası da, kalp masajı yapıldığı sırada bir an olsun kardeşinin baş ucundan ayrılmadı ve soğukkanlılıkla yapılan kalp masajını izledi.

Bu arada Emrah K.'nin, intihar etmeseydi bir gün sonra Adana'ya tedaviye gideceği öğrenildi.

Diğer yandan, Emrah K.'nin Facebook hesabında sık sık ölümle ilgili paylaşımlar yaptığı da ortaya çıktı. Facebook hesabında, daha önce yaptığı bir paylaşımda "Of of gene of, ilacım bitti kaç haftadır geberiyorum ilaç olmadığından, gene yolumdan saptım, ama bu sefer mecburluktan, daha iflah olmam, artık son yaklaştı, haftalardır uykuyu unuttum bugün de uykusuz geçti, artık dayanmıyor bünyem, içim geçmiş bu genç yaşta sanki 60 yaşındayım, ölümün şahdamarım kadar yakın olduğunu artık anlıyorum, çok ama çok yakın, dünyada bıktı benim gibi maddecilerden sevenim kalmamış, ailem bile bıkmış yaptıklarımdan, benden, haklılar kendim ettim ettiğimi de buluyorum. Anam severdi. Ali abim severdi hissediyorum onlar da artık beni istemiyor, bensizliğe alıştılar aynı. Murat abim, Nebahat ablam gibi bunlar alıştılar, Emrahsız hayata sıra, anne, abim Ali. Ama ben de yoruldum, rahat olun artık bir isteğim kaldı, bu da son isteğim olur kabul olursa hadi hayırlısı" şeklinde cümleler yazdığı ortaya çıktı.

Olay yerinde cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından gencin cansız bedeni, Kadirli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İhlas Haber Ajansı