Anasayfa

Hakkari'de olaylar çıktı

Hakkari’de, Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) tarafından düzenlenen yürüyüş ve basın açıklaması sonrasında çıkan olaylar akşam saatlerine kadar devam etti

Haber Giriş : 2014-01-26T21:20, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Hakkari'de, Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) tarafından düzenlenen yürüyüş ve basın açıklaması sonrasında çıkan olaylar akşam saatlerine kadar devam etti.

BDP Hakkari İl Örgütü tarafından düzenlenen yürüyüş ve basın açıklaması sonrasında dağılan gruplar, Yeni, Gazi ve Hakkari-Van Karayolu üzerinde bulunan Keklikpınar mahallelerinde yollara barikat kurarak ateş yaktı. Yaklaşık 150 kişilik grup, sloganlar atarak yoldan geçen araçları durdurdu. Bunun üzerine olay yerine gelen zırhlı araçlar, gaz bombası ile göstericilere müdahalede bulundu. Göstericiler ise zırhlı araçlara taş, molotof kokteyli ve el yapımı silahlarla karşılık verdi. Zırhlı araçlar zaman zaman alevler içerisinde kaldı.

İhlas Haber Ajansı