Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün, Erdoğan'a savaş açtı, ''Milli Mücadele
başlattık. Deniz Baykal'ı Başbakan, Mehmet Ağar ile Devlet Bahçeli'yi Başbakan
Yardımcısı görmek istiyoruz''
Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, sivil toplum örgütleri olarak
seçimlerde 4 partinin TBMM'ye girmesini destekleyeceklerini belirterek, seçimlerden
sonra CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Başbakan, DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar
ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başbakan Yardımcısı olacağını iddia
etti.
Kavaklıdere Lions Kulübünün 2005-2006 dönemi ''Güçlü, Onurlu ve Aydınlık Türkiye İçin Gerçeği Yansıtanlar Onur Ödülleri'', ATO Toplantı Salonu'nda düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Törenin açılış konuşmasını yapan ATO Başkanı Aygün, 7-8 yıl öncesine kadar Kurtuluş Savaşı yıllarını merak ettiğini, o günleri yaşamayı çok arzu ettiğini belirterek, ''Bu hayalinin günümüzde gerçek olduğunu ve Milli Mücadele günlerinin yeniden yaşandığını'' ifade etti.
Bunları söylediklerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerini, ''marjinal'', ''geri kafalı'', ''statükocu'' olarak nitelendirdiğini belirten Aygün, ''Statükonun ne anlama geldiğine baktım 'mevcudu korumacılık' olduğunu gördüm. Doğrudur ben statükocuyum, vatanımızı, bayrağımızı koruyoruz'' dedi. Umutsuz olmadığını kaydeden Aygün, ''AB belasından, IMF belasından, Dünya Bankası belasından kurtulacağız'' diye konuştu
. Kendi söylemlerinin ''sağıyla, soluyla'' aynı olduğunu belirten Aygün, sözlerini ''Sağın ve solun birleşmesinden korkuyorlar. Bizim sağımız, solumuz yok. Biz, Türk bayrağının etrafında birleşiyoruz. Türk bayrağı ebediyen dalgalanacaktır. Kurtuluş günleri geldi'' diye tamamladı. Atilla İlhan'ın şiirleri eşliğinde Atatürk ile ilgili bir slayt gösterisinin ardından ödüller dağıtıldı.