Anasayfa

Havalar nasıl olacak?-Haritalı

Hava sıcaklığında önemli bir değişikliğin olmayacağı, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Haber Giriş : 2014-05-24T09:06, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların; Çankırı, Çorum, Kastamonu, Tokat, Amasya, Yozgat, Sivas, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Giresun'un iç kesimleri ile Sivas'ın doğu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Önemli bir değişikliğin olmayacağı, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Çankırı, Çorum, Kastamonu, Tokat, Amasya, Yozgat, Sivas, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Giresun'un iç kesimleri ile Sivas'ın doğu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (su baskını, dolu, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar vb) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olması gerekmektedir.

Memurlar.Net