Anasayfa

Partide çift başlılığa müsaade edilmeyecek

Başbakan Erdoğan dün milletvekilleri, belediye başkanları ve partisinin il başkanları ile basına kapalı bir toplantı yaptı.

Haber Giriş : 2014-07-02T08:34, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

İLHAN TOPRAK

Başbakan Erdoğan dün milletvekilleri, belediye başkanları ve partisinin il başkanları ile basına kapalı bir toplantı yaptı. Basına kapalı toplantının ardından partililere iftarda bir araya geldi.

EN AZ YÜZDE 50

Alınan bilgiye Başbakan, kendisinden sonra AK Parti'nin yol haritası konusunda partililere bilgi verdi.

Erdoğan, kendisinden sonra da başbakan ile parti başkanının aynı kişi olacağını kesinlikle çift başlılığa müsaade edilmeyeceğini ifade etti. Başbakan aday olması ile ilgili olarak düşüncelerini de dinledi. Toplantıda söz alan partililer teşkilatların neden olduğu oy kayıplarının bu seçimde olmayacağını Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığında en az yüzde 50 oy alacağına vurgu yaptı. Başbakan Erdoğan'ın seçimlerle ilgili vizyon belgesini 10 Temmuz'da İstanbul'da yapacağı gövde gösterisi ile tanıtacağı belirtildi.

Yeni Şafak