Anasayfa

'İstanbul'da 3 ayın en yoğun trafiği yaşanacak'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Operatörü Murat Kazanasmaz'ın bu akşam attığı bir tweet İstanbulluları korkuttu.

Haber Giriş : 2014-07-17T16:56, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Kazanasmaz Twitter'da "Son 3 ayın en yoğun akşam trafiği yaşanacak bugün. Sebebini sormayın, bilin istedim." mesajını paylaştı.

Hürriyet'e konuşan Kazanmasmaz, bu mesajı İstanbul'daki araç sayısının son zamanlara göre oldukça fazla olması nedeniyle paylaştığını söyledi.

"ARAÇ ÇOK, KAZALAR BÜYÜK"

Gelen tepkiler üzerine art arda tweetler atan Kazanasmaz "Ağır vasıta sayısının fazla oluşu, kazaların büyük oluşu, ve çok sayıda aracın trafiğe katılımı yoğunluğun artış sebebi olacak. Böyle 26 ayrı sebep daha sayabilirim bugün için. Ama iki önemli sebep;araç sayısının çok oluşu ve herkesin aynı anda trafiğe katılmış olması" dedi.

Hürriyet