Anasayfa

SDÜ Bilgi İşlem Daire Başkanı gözaltına alındı

Özel güvenlik görevlilerince biyomedikal merkezindeki bir odada bulunan belge ve bilgisayar hard disklerini özel aracına taşırken fark edilen eski Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanı H.K, gözaltına alındı

Haber Giriş : 2015-05-20T22:12, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Eski Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Bilgi İşlem Daire Başkanı H.K, üniversiteye ait belge ve bilgisayar hard disklerini izinsiz götürmeye çalıştığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre H.K, SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi biyomedikal merkezindeki bir odada bulunan belge ve bilgisayar hard disklerini aracına taşırken özel güvenlik görevlileri tarafından fark edildi.

Olay yerine gelen güvenlik güçlerince gözaltına alınan H.K. hakkında rektörlüğün talebi üzerine soruşturma başlatıldı.

Söz konusu belgeleri rektörlükten izinsiz aldığı belirlenen H.K'nın emniyetteki işlemleri sürüyor.

Anadolu Ajansı