Anasayfa

Sandığa sıkı koruma!

81 il için seçim güvenlik planları tek tek gözden geçirilecek, alınacak tedbirler belirlenecek. Bu konuda MİT, Jandarma ve Emniyet koordineli hareket edecek.

Haber Giriş : 2015-09-17T08:30, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

ÖNLEME ARAMALARI YAPILACAK

Oy kullanılacak yerlerde yeteri kadar kuvvet bulundurulacak. Yaya ve motorize devriye ekiplerinin sayısı arttırılacak. Emniyet ve asayişi korumakla görevli olanların dışında hiç kimse silah taşıyamayacak. seçimin güvenliğini sağlamakla görevli kolluk güçleri dışında özel güvenlik görevlileri ve belediye zabıtaları gibi görevliler de dahil, resmi üniforma ve silah taşıyanlar sandık alanına giremeyecek.

Özel motorlu ve yaya devriyeler hazır olacak. Bazı seçim bölgelerinde oy torbalarının intikali sırasında gerektiğinde zırhlı araçlardan ve helikopterlerden yararlanılacak.

Yeni Şafak