Anasayfa

Cemaat'ten çok acil satılık okul

Adana'da, Gülen Cemaati'ne yakınlığıyla bilinen Burç Okulları'nın bir şubesi, "Merkezi Yerde Çok Acil Satılık Okul" başlığıyla internetten satılığa çıkarıldı.

Haber Giriş : 2015-09-19T15:29, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Gülen Cemaati'ne yakınlığıyla tanınan Burç Okulları'nın Yurt Mahallesi'ndeki şubesi, 'sahibinden.com' isimli internetten satış sitesinde ReMax Gayrimenkul tarafından "Merkezi Yerde Çok Acil Satılık Okul" başlığıyla satışa çıkarıldı.

Bin 112 metrekare arsa, 650 metrekare temel alan, 7 katlı mantolaması yapılmış binada odaları hariç 36 sınıfın ve konser, tiyatro alanları ile yemekhanenin bulunduğu belirtilen satış açıklamasında, binanın bedelinin 8 milyon lira olduğu belirtildi.

Özel Burç Okulları'nın 2000 Evler Mahallesi'ndeki bir şubesinde geçtiğimiz aylarda vergi usul kanununa muhalefet suçundan polis baskınıyla arama yapılmıştı.

İhlas Haber Ajansı